Team8600 stelt zich voor

Dinsdagavond 24 oktober heeft Team8600 zich op de Grote Markt voorgesteld. Stefaan David gaf een introductie. Daarna namen Robin Dooms (23) en Herlinde Rollez (25) het woord:

"Dames en heren,

Vandaag is een historische dag voor Diksmuide, een dag waarop onze passie en onze ideeën samenkomen in een krachtig politiek initiatief.

Stelt u zich een project voor dat alle grenzen overschrijdt, een project dat voorbijgaat aan politieke kleur en zich vooral richt op het hart en de ideeën van de inwoners van Diksmuide. Een beweging die bekommerd is om elk hoekje van onze stad. Van Vladslo tot Pervijze, van Lampernisse tot Diksmuide, wij vormen één gemeenschap.

Dit initiatief, dat wij met liefde en passie hebben omarmd, heet team8600. Het is een broedplaats voor nieuwe ideeën, een platform voor frisse energie en bovenal een samenkomst van mensen die streven naar welvaart voor eenieder in onze stad.

In tegenstelling tot de traditionele politiek overstijgen wij partijbelangen. Ons doel is verbinden, naar u luisteren en samen oplossingen vinden voor de uitdagingen waarvoor we staan.

Team8600 vertegenwoordigt meer dan slechts een nieuwe naam. Het belichaamt vernieuwing, met nieuwe gezichten en frisse ideeën, gedragen door onze gemeenschap. Want politiek draait uiteindelijk om mensen, om u en mij. Dit is een nieuw politiek project dat openstaat voor onafhankelijke kandidaten, voor al uw ideeën en zorgen. En samen zullen we een programma vormgeven dat echt aansluit bij de behoeften van onze gemeenschap. Het is tijd voor een positieve blik vooruit.

Ons ultieme doel? Terugkeren naar de gemeenteraad met een overtuigende meerderheid, met een duidelijke visie en een hecht team gedreven door het verlangen om van Diksmuide een warme, bruisende en veilige plek te maken. Een plek waar wonen, werken, ondernemen en ontspannen harmonieus samenkomen. Een plek waar verenigingen floreren en waar degenen die het moeilijk hebben, liefdevolle zorg en ondersteuning krijgen.

We verwelkomen u graag om deel uit te maken van deze beweging, om uw ideeën te delen en samen te werken aan een beter Diksmuide.

Samen maken we het verschil. Welkom bij team8600."